Arkiv

Annonse


Åse Kleveland til Telenor

ArkivVår tidligere kulturminister har brukt vel et halvt år på å bestemme seg hva hun vil satse på videre. Jobbtilbudene har stått i kø, men likevel ønsker hun nå å satse på et eget aksjeselskap som har fått navnet Kleveland A/S. Dette selskapet er nå under oppføring i Brønnøysundregistrene.

75 prosent av jobben
Dette selskapet skal bruke 75 prosent av sin virksomhet de første årene på Telenor-konsernet og dekorasjonene på den nye IT-parken på Fornebu.

Optimistisk
Telenor legger vekt på at samlokaliseringen av konsernets virksomhet i Osloregionen til Fornebu skal bli så vellykket som mulig, opplyser direktør Tom Henry Knudsen i Fornebuprosjektet.

Kritiske faktorer
Han mener kritiske faktorer i flytteprosessen er valg av arkitekter, rådgivere og byggherrer, samt at det blir holdt kontroll med byggeprosjektets totale kvalitet, estetikk og kostnader. Kleveland vil få et overordnet ansvar for denne delen.

Flytter inn i 2001
Telenors utbygging på Fornebu omfatter 140.000 til 200.000 kvadratmeter byggeflate og har en kostnadsramme på om lag to milliarder kroner. De første Telenor-ansatte kan flytte inn i nye lokaler på Fornebu høsten 2001.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse