Annonse


Nykkelmo til Telenor

– Hun er en kjent person med et godt forhold til media, sier adm. direktør Stein Hansen i Telenor Mobilnett til Dagens Telecom og legger ikke skjul på at Grete Ingeborg Nykkelmos kjendisstatus var sterkt utslagsgivende da det nyetablerte Telenor mobilnett skulle ansette informasjonsdirektør.

Bakgrunn fra Telenor
I tillegg kommer at skidronningen har markedsbakgrunn og også tidligere har jobbet for Telenor. Hun har de siste tre årene arbeidet som markedssjef under ski-VM i Trondheim med ansvar for billettsalg, VM-produkter samt forhandlinger og oppfølging av sponsoravtaler.

Nykkelmo er ellers utdannet sivilingeniør og har vært radioplanlegger i Telenor Mobil i forbindelse med utbygging av NMT- og GSM nettet.

Telenor Mobilnett har ansvaret for planlegging, utbygging og drift av Telenors mobile kommunikasjonsnett. Dette omfatter tre nett for mobiltelefoni (NMT-450, NMT-900 og GSM), tre for personsøking og et spesialnett for mobil datakommunikasjon. Selskapet forbereder utbygging av GSM 1800 og personsøkersystemet ERMES.

Annonse


Annonse