Annonse


Utlandet synger Opera

I det siste har New York Times på Web, nettmagasinet CNET, den danske avisen Politiken og flere nederlandske datablader omtalt den norske Web-browseren.

– Opera 2.1, en shareware-browser fra Norge…er på mange måter et bedre verktøy enn sine Godzilla-konkurrenter…, skriver anmelderen i det amerikanske nettmagasinet CNET.

– A product to keep an eye on
Den amerikanske anmelderen roser Opera fordi den kan laste ned og vise flere Web-sider samtidig. Likevel råder han leserne til å ha Navigator eller Explorer i bakhånd, men anbefaler alle å bokmerke Opera fordi: «This is a product to keep an eye on.»

– Frisk og overbevisende
– Opera er en frisk nyankommen, som på trods af sin lidenhed anslår en række yderst overbevisende toner…Hjemmesidernes text bliver ofte fremvist med imponerende hast…Opera er det hittil beste alternativ til de To Store, heter det i den danske avisen Politikens ukentlige databilag.

Annonse


Java og plug-ins
– Vår server (http://opera.nta.no) ekspederer 300-600 vellykte nedlastinger per uke, de fleste fra USA, Nederland og Norge, sier daglig leder Jon von Tetzchner hos Opera Software på Kjeller til Dagens Telecom

– Før sommeren kommer en ny versjon med Java-script, plug-ins og forbedrede multimedia-egenskaper, forteller von Tetzchner.

Annonse