Deskill

Annonse


Norsk multimediasuksess

Deskill– Vi vil at presentasjonsprogrammene skal være enkle å bruke, samtidig skal de gi like bra kvalitet som du ser på din egen TV hjemme, sier informasjonssjef Dag I. Danielsen i Scala til Dagens Telecom.

Fremtidsrettet
– Utviklerne av Scalas programvarer har TV-bakgrunn, de startet utvikling av programmer på Amiga. Dette gjør at vi tenker på en litt annen måte og fokuserer på computer television som gir TV-kvalitet for våre produkter, sier Danielsen.

Klart til bruk
– MM200 er klart til bruk for multimedia-presentasjoner, og inneholder alt som behøves for blant annet bedriftspresentasjoner av produkter og interaktiv opplæring. Programmet har clipart-bilder og lyder som kan importeres til presentasjonene, sier Danielsen til Dagens Telecom.

MM200 er basert på Windows 95 og Windows NT. Programmet støtter Direct X for multimedia, Active Movie for digital video og Intels MMX-teknologi. MM200 bygger på Scala backbone, den samme teknologi som brukes i alle Scalas produkter.

Annonse


Ni språk
– Vi lanserer MM200 på ni språk samtidig, og den norske versjonen kommer i handelen i april. Intel anbefaler sine kunder å installere programmet for å presentere sine produkter og vi har allerede installert MM200 hos flere utstillere her nede på Cebit-messen, sier Danielsen til Dagens Telecom.

Scala ble etablert i Norge i 1987, selskapet distribuerer sine produkter til mer enn 40 land.

Mer om CeBIT-97:
Sirkus CeBIT er i gang

Vekst i satsningsområder

Mobil med solenergi

Nokia går for Internett

Operatørenes marked

Pessimistisk VIAG

Ikke plass på Cebit

Mobil med data og fax

Norskt slår an på Cebit

Ericsson handler ikke

Sveitsisk kryptering

Søker partner på Cebit

Nera ut til massene

Nokia tenker nytt

IP-svitsj for FDDI-nett

Annonse