Skjermdump

Annonse


Oppblåst side

SkjermdumpIngen møkkaside, men ikke direkte fisefin heller. Nå har den amerikanske hjemmesiden «farts.com» fått såpass trykk på saken at de har planer om å dekke sidene med annonser.

Dagens låt
Den er blitt en liten kultside (http://www.farts.com). Den tar prompingen – nåja – seriøst, og har ganske mange angrepsvinkler på fenomenet – noen relativt særegne. Blant annet så skryter de av å bytte lydfiler daglig.

– Alle fiser. Folk har alltid sett det komiske i promping, og det har sikkert vært sånn siden vi var huleboere, sier Robert Appelblatt, som driver siden sammen med kompanjongen Sean Folkson. – Og mens andre hjemmesteder skryter av sin høyteknologi, så er vel vår drivkraft nærmest bioteknologisk…

– Det er forbausende at de med all teknologien som vi har rundt oss, bruker den på denne måten. Folk promper rett i maskinen og sender lydfilen til oss, sier Folkson.

Annonse-tørke
Folkson og Appelblatt lanserte en telefontjeneste eller «Fiselinje» i 1995. Hjemmesiden på Internett var ment som reklame, men nå er det den som vokser. Opphavsmennene til siden påstår at de vil ha godt over 150 000 oppslag i mars, og at tallet vil øke til over en halv million i måneden etter sommeren. Og hevder at da skal annonsørene trenge på…

Jo, det er vel ingen stueren side, og ikke direkte dritbra. Den er litt morsom, men vent noen stikkpiller om du legger den opp som startside…

Annonse


Annonse