Deskill

Annonse


Norskt slår an på Cebit

DeskillSelveste Intel anbefaler nå alle sine partnere å innstallere Scalas multimediaprogram for utvikling av multimediapresentasjoner.

Multimedia i vinden
– Her på messen er det flere utstillere som benytter våre multimediaprogramer, så det er klart vi er fornøyd. Blant annet har vi installert systemet hos Compaq, Hewlett Packard, IBM, Olivetti og Digital, sier informasjonsdirektør Dag I. Danielsen i Scala til Dagens Telecom.

På alle vegger
– Prosjektører for datapresentasjoner på storskjerm blir mer utbredt. Blant annet så jeg at den Tyske forbundsstatens stand benyttet vårt utstyr i dag, sier adm. direktør Ole J. Fredriksen i Fredrikstadfirmaet ASK til Dagens Telecom.

– I fjor var det mellom ti og 15 selskaper som benyttet vårt utstyr til å presentere sine produkter, jeg anslår at omlag 50 av utstillerne bruker vårt utstyr her på Cebit i år. Vi distribuerer ikke produktene selv, så vi har ingen nøyaktig oversikt over alle utstillerne som benytter våre prosjektører, sier salgssjef Thierry Ollivier i ASK til Dagens Telecom.

Populær mus
Den ergonomiske data-musen til Animax har også slått an i Hannover. Firmaets personale var torsdag travelt opptat t med å installere produktet hos andre utstillere som ville prøve den.

Mer om CeBIT-97:
Sirkus CeBIT er i gang

Vekst i satsningsområder

Mobil med solenergi

Nokia går for Internett

Operatørenes marked

Pessimistisk VIAG

Ikke plass på Cebit

Mobil med data og fax

Annonse


Annonse