Annonse


Dyrt for dansker

I Norden er det Tele Danmark som er dyrest. I Europa er det televerk i Portugal, Irland og Østerrike som har den tvilsomme æren i å ligge på topp. melder Dagbladet Børsen..

På dagtid
Dette viser en undersøkelse foretatt av amerikanske Wall Street Journal. Portugisere, irlendere og østerrikere var de eneste som betalte mer enn danskene for å surfe på Internett, om en bare tar hensyn til hva tellerskrittene fra teleleverandøren koster. Men samtidig er danske leverandører av Internett-tilknytning rimelige. Tar en hensyn til alle kostnader, havner danskene på sjetteplass i Europa når det gjelder utgiftene for å surfe på nettet.

Island billigst
Undersøkelsen tar for seg hva det koster å surfe 20 timer om måneden på dagtid med høyeste takst. Tele Danmark forlangte over 400 kroner for tjenesten. I USA, Canada, Australia og på Island var prisen en tredjedel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse