Annonse


Varsler e-post

Amerikanske internettleverandører er på desperat jakt etter nye inntektskilder utover den vanlige abonnementsavgiften på i underkant av 20 dollar, som tilsvarer om lag 136 kroner. Og om få uker vil amerikanske internettbrukere få tilbud om varsling via personsøkere hver gang de får e-post.

Egne ønsker
Tjenesten vil kunne formes etter den enkelte brukers personlige ønsker. For å slippe at søkeren piper ustanselig, kan du begrense varslene til et visst antall ganger per dag.

Reduserer trafikk
Pådriveren er det amerikanske VoiceWorld, som regner med å ha tjenesten kommersielt tilgjengelig i løpet av et par måneders tid. Et av siktemålene er å eliminere unødig trafikk i nettet ved at folk som ikke har e-post liggende, unngår å ringe opp bare for å sjekke postkassen.

Annonse


Annonse