Produkt

Annonse


Multifunksjonelle bokser

ProduktHP OfficeJet Pro 1150C er en kombinert kopimaskin-skriver-scanner, med alt i farger.

– Vi er klare til å levere i disse dager, sier Anders Løken hos Hewlett-Packard Norge. Veiledende pris er kr 7800,- uten moms.

Brothers superboks
-Under CeBit lanserer Brother sin første egenutviklede multifunksjonsmaskin med blekkteknologi. Den er priset til 7000 kroner og kommer til Norge i juni, sier direktør Kristian Storm hos Brother Norge. – Jeg skulle gjerne solgt den til under 5 000 kroner. Da ville den også vært interessant for hjemmekontorene, sier Storm til Dagens Telecom.

Blekkteknologi
Fargekopieringsmaskiner kostet godt over 100 000 kroner for ikke mange år siden. Nå blir de tilgjengelige for en brøkdel av prisen. Brothers superboks kopierer 2 fargesider i minuttet. Det er ti ganger raskere enn fargeutskrifter. Både HPs og Brothers maskiner bruker blekkteknologi.

Raske utskrifter
HP OfficeJet-boksen presterer utskrifter med 600×600 punkter i svart, og 600×300 i farger. Brother-boksen gir fargeutskrifter med hele 720×720 punkter. Begge boksene har en oppgitt utskriftshastighet for svart tekst på 7 sider per minutt. Scannerne i begge boksene håndterer 300×300 punkters oppløsning. Ingen av boksene har faks.

Markedslederen
Per i dag er den topprangerte multifunksjonsmaskinen Brother 9500 norsk markedsleder, med skriver, scanner, kopimaskin og faks. Maskinen bruker laserteknologi, utskriftshastigheten er 6 sider per minutt og prisen ca 12 000 kr.

– Vi selger 50-100 maskiner per måned, sier Kristian Storm hos Brother Norge.

Rekvisitalageret
Nå blir Brother 9500 utfordret av bokser som gjør alt i farger og til mye lavere pris. Vi tror at mange bedrifter vil falle for disse fullfargemaskinene til bare 7000 kroner. Vi tror også at mange ansatte vil scanne illustrasjoner til brev og presentasjoner. Vi tror dessuten at rekvisitalageret raskt blir tømt for fargeblekkpatroner!

HP OfficeJet skriver, skanner og kopierer i farger.

Annonse


Annonse