Deskill

Annonse


Ikke plass på Cebit

Deskill– Vi har totalt ti norske utstillere på Eksportrådets fellesstand i hall seks og i hall to. Beklageligvis fikk vi ikke plass til alle som meldte sin interesse, sier pressekontakt Ellen Beate Dyvi i Norges Eksportråd til Dagens Telecom.

Drahjelp
Eksportrådet har i år to stands på Cebit. Den ene standen i hall seks er for programvare, maskinvare og multimedia og den andre i hall to for ren programvare.

– Eksportrådets stand er spesielt for mindre norske bedrifter som ikke har mulighet til å delta på egenhånd, sier eksportrådgiver Helge Th. Kittelsen i Norges Eksportråd til Dagens Telecom.

Bedriftene som stiller sammen med eksportrådet i år er Kongsberg Intech, Balder Dialog, Norman Data Defense systems, Paradigm og SuperOffice i hall to. I hall seks stiller Animax, ASK, Ergonomic Office Systems, Scala og Tandberg Data.

Ingen telekom-stand
Telekom er det raskest voksende området på Cebit, og har i år fått en egen hall på messeområdet. Men hvor er de norske telekombedriftene?

– Vi hadde opsjon på plass i Telekomhallen, men det var rett og slett ikke nok interesse blant de norske telekombedriftene, sier Kittelsen.

Mer om CeBIT-97:
Sirkus CeBIT er i gang

Vekst i satsningsområder

Mobil med solenergi

Nokia går for Internett

Operatørenes marked

Pessimistisk VIAG

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse