Annonse


Flere nyheter

Det Pointcast gjør, er å samle sammen informasjon fra en rekke forhåndsbestemte innholdsleverandører. Deretter kringkastes nyhetene ut til de 1 million brukerne av Pointcasts skjermsparer.

Kringkasting for alle?
Det Pointcast nå gjør er, i følge Bloomberg News, å tillate hvilken som helst tilbyder av web-sider å sende informasjon gratis via Pointcast. Selskapet setter av et bestemt område på sin web-site, kalt Pointcast Connections, som vil inneholde informasjon fra de nye publikasjonene som øker tilbudet av informasjon via skjermspareren.

– Vi åpner opp Pointcast-systemet til folk som ikke har hatt muligheten til å kringkaste tidligere, sier Chris Hasset, som er Pointcasts toppsjef.

I Explorer
Pointcast kan få enda større utbredelse seinere i år når Microsoft Explorer kommer med nye versjoner. Pointcast har nemlig en avtale med Microsoft om å ligge med ikonet sitt i Microsofts internettlos.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse