Annonse


Telefon og nett i ett

Ericsson viser fram sitt nye produkt «Phone Doubler» på CeBit’97 i Hannover 13 – 17. Mars. Produktet vil garantert vekke oppmerksomhet både hos personer med hjemmekontor og hos privatbrukere.

Effektivt
– Dette er attraktivt for teleoperatører og for tjenestetilbyder på Internett, for det bedrer effektivt bruken av linjene, sier Peter Lindholm, som leder Ericssons Internett program.

Ericssons nye produkt gjøre det mulig å gi abonnentene tilgang både til Internett og anledning til å bruke telefonen samtidig over samme linje. Brukeren kan selv motta en samtale eller selv ringe opp ved å bruke datamaskinen.

Nås på telefon
Kommer en samtale inn mens brukeren er ute på nettet, så varsler datamaskinen, og brukeren kan selv velge om samtalen skal tas imot eller ikke. I stedet for en vanlig telefon kan en bruke høyttaler og mikrofon på maskinen. Stemmen blir kodet ved hjelp av GSM-teknologi.

Phone Doubler består av to deler: en port for tale som brukes på Internettleverandørens vilkår og programvare som installeres på en multimedia-PC.

Programmet leveres for Windows95, NT og 3.1. Brukeren trenger også en multimedia PC, og et modem på minimum 14,4 kbps.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse