Annonse


Nyheter på søkeren

Nyheter er siste skrik på personsøkerfronten. Hver halvtime kan nordamerikanere nå få lese siste nytt på sine vanlige personsøkere. Nyhetene leveres av CNN under slagordet «Now CNN goes where you go».

Gratis
Tjenesten leveres i samarbeid med PageNet, som dekker hele USA med sine 3500 sendere. Forutsetningene for å få nyhetene er at man er PageNet-abonnent og har en personsøker med tekst. Utover det er nyhetene gratis.

Hollywood
Nyhetene som kringkastes på denne måten spenner over alt fra siste finansnyheter og verdenspolitikk til sport og kjendissladder fra Hollywood.

Med lyd
Vi foreslår at man setter søkeren i vibrasjonsmodus og unngår piping. Og vi tør ikke en gang tenke på hva som kan skje når PageNets aller siste produkt, VoiceNow, parres med CNN. VoiceNow er nemlig en personsøker med tale. Den kan ta opptil fire minutter lange meldinger og spille dem av som en vanlig telefonsvarer.

Annonse


Annonse