Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kina-avtale for Ericsson

Nordiske mobilselskap gjør det skarpt på det kinesiske markedet. Nå er det Ericsson-konsernet som har undertegnet en kontrakt om å bygge ut DCS 1800-nett i Shanghai.

Ericsson fikk kontrakten for det første DCS 1800 nettet i Kina.

Mobilnettet bygges ut raskt i landet. DCS 1800 gir konkurransefortrinn i forhold til tidligere teknologi i form av flere muligheter, og bedre utnyttelse av båndbredden. Dette var viktige forhold som gjorde at telemyndighetene i Shanghai valgte å satse på. DCS 1800, melder Ericsson.

Kapasiteten på nettet som Ericsson leverer vil være på 126 000 abonnenter. Det vil sikre at Shanghais post- og telekommunikasjonsmyndigheter kan fortsette å ekspandere raskt på digitale mobilnett. Systemet skal være i drift i september.
Stikkord: Mobil