Annonse


BT hjelper røykerne

En økning på 500 prosent sammenlignet med i fjor. Det er hva BT forventer i dag 12 mars, på den nasjonale røykeavvenningsdagen i Storbritannia. Mens bare 10.000 røykere ringte telefonen for å få hjelp på denne dagen i fjor, regner BT i år med et stormanrop. 500 000 britiske nikotinslaver forventes å ringe telefonen til den nasjonale røykeavveningsforeningen Quit.

Gratis
Og forklaringen? Den ligger i gratis 800-nummer. Da foreningen i fjor gikk over til gratis 800- nummer, opplevde de en firedobling av trafikken. Bare i år har trafikken økt med 61 prosent.

3000 daglig
Daglig ringer over 3 000 røykere som ønsker hjelp til å slutte. Tjenesten er blitt så populær at en stab på over 100 personer nå er sysselsatt fra ni om morgenen til 23 om kvelden med å besvare henvendelsene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse