Deskill

Annonse


Suksess for telereklame

DeskillDet kan hende at det er nyhetens interesse som har skapt den store pågangen på Telenors prøvetiblud, hvor abonnenter på Gjøvik kan ringe et 800-nummer og dermed få snakke gratis med familie og venner over hele landet. Oppland Arbeiderblad kan nemlig fortelle at de 12 000 abonnentene i området ringte hele 40 000 gratistelefoner i løpet av den første helgen i prøveperioden.

Lovende start
– 40 000 oppringninger på to dager er svært bra, men det er for tidlig å si om tilbudet blir permanent, sier informasjonssjef Elisabeth Gjølme i Telenor Privat til avisen.

Tilbudet går ut på at man kan ringe hvor man vil i Norge hvis man aksepterer en ti sekunders reklamepause hvert minutt. 5 annonsører har sagt ja til å være med i prøveperioden på 14 dager. Hver samtale har en begrenset taletid på 30 minutter, og prosjektet er først og fremst rettet mot ungdom.

Annonse