Annonse


Nett lite bryllup

Flere svenske aviser har skrevet om bryllupet. Grunnen er at paret traff hverandre på Internett. Debbie fra Ohio traff sin mann på en pratekanal på nettet. Egentlig skulle hun fortsette chattingen med en australsk mann hun tidligere hadde pratet med. Og Johan trodde Debbie var en annen Debbie. Det har blitt mange og lange prater siden det.

Gjester fra fjern og nær
Som det seg hør og bør var bryllupet i samme stil som romansen. En forlover kom fra Finland. Han hadde ikke sett brudeparet før, men regnet dem blant sine beste venner etter mange og lange timer sammen på nettet.

Gjester kom langveis fra. Både Spania og Belgia var invitert.

– Jeg har aldri sett dem før, sa Al-Ahmar fra Spania. – Men like fullt så kjenner jeg dem godt. Dette beviser at det er viktig å kjenne menneskene fra innsiden først.

Navneforslag om det blir en datter? Anett?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse