Annonse


Raskere GSM-data

Motorola hevder at det er mulig å oppnå denne hastigheten på GSM-forbindelsen over en standard GSM-kanal. Hastigheten skal være mulig å oppnå fordi kortet overlater komprimeringsjobben til prosessoren på PCen som kortet er plugget inn i. Dette, sammen med komprimeringsteknolgi hentet fra MNP klasse 2 og 5, samt V42Bis, er med på å gjøre kortet til verdens raskeste for GSM-kommunikasjon.

7-bits tekst
For å oppnå den høyeste hastigheten skal det være nødvendig å overføre syvbits tekst. I Norge bruker vi et åttebits tegnsett, mens standarden fremover vil bli 16-bits Unicode. Men kortet vil uansett fungere raskere over GSM enn over vanlige telelinjer. Kortet vil fungere sammen med alle GSM-standarder, 900 og 1800 MHz i Europa og 1900 MHz i USA.

Den offisielle lanseringen vil foregå på Cebit-messen som starter torsdag 13. mars.

Annonse


Annonse