Annonse


Digitale terrorister

På NASAs godt besøkte hjemmeside ble det før helgen lagt ut en protest mot at kjente hackere er fengslet. Den ukjente inntrengeren hevdet at han tilhørte en gruppe som kalles H4G13. Det ble også lovet nye angrep mot amerikanske bedrifter:

– I løpet av den neste måneden vil medlemmer av H4G13 komme med nye angrep mot store bedrifter i USA. Alle som misbruker Internettet med kommersielle tjenester vil bli rammet av vår digitale terrorisme, het det i budskapet fra de ukjente hackerne.

Sikkerhet
Det var første gangen det ble registrert ulovlig tilgang på NASA server. Den er rettet både mot publikum og til bruk for bedriftens egne forskere. NASA opplyste at det ikke var klart om hackerne hadde fått tilgang til flere områder på serveren, i følge Reuters.

NASA sier at de nå vil sette opp en egen server kun rettet mot publikum for å bedre sikkerheten.

Annonse