Annonse


Telia tar Bergen

Etter omstruktureringen i selskapet ble Jarle Røst ansatt som ny regiondirektør med ansvar for Bergen, Hordaland, Sogn og Fjordane og Sunnmøre fra 1. februar. Røst kommer fra stillingen som salgssjef i Bailey Norge.
1. april starter ansatt nummer seks.

Frokostseminar
Den kommersielle teleleverandøren legger opp til en aggressiv markedsføring av sine løsninger overfor det lokale bedriftsmarkedet. Startskuddet går allerede 20. april, da inviterer selskapet til Frokostseminar på SAS-hotellet.

Selg hussentralen
– Selg hussentralen din, lyder en av oppfordringene potensielle kunder da vil bli møtt med. Røst lover å bruke regnestykker som illustrerer forskjellene mellom alternative løsninger.

Innsparingsmuligheter
En presentasjon av den kombinerte DECT/GSM-telefonen som Telia har utvilet i samarbeid med Ericsson hører også med på programmet, sammen med en oversikt over innsparingsmulighetene ved å velge Telia på utenlandstelefoni.

Annonse