Annonse


Token-Ring for 13 mill

De 11.000 nettkortene fra Olicom skal installeres i 10.000 arbeidsstasjoner og 1.000 servere.

Sikkert som banken
Chase Manhattan har testet Olicoms nettkort siden september i fjor. Pengehvelvet er ikke det eneste som må være sikkert, banken er også avhengig av at datasystemet fungerer. Token-Ring kortene er derfor en kritisk komponent i nettverket mellom hovedbanken og de 500 filialene.

Chase Manhattan Bank skal til sammen investere 250 millioner kroner i nytt datautstyr i tiden frem til juli.

Plug and Play
Olicoms Token-Ring PCI/II 16/4 kort inneholder en 32-bit PCI bus master interface og Olicoms egne PowerMach programvaredrivere som arbeider mot de fleste nettoperativsystemer. Kortene er Plug and Play kompatible og skal derfor gi liten belastning for PCens prosessorer.