Annonse


Tilbake i eplehagen

I de siste månedene har de to gründerne av Apple, Steve Jobs og Bob Wozniack fått viktige posisjoner i selskapet. Samtidig har flere av Apples toppledere sluttet.

Leder salg og service
David Manovich skal lede Apples organisasjon for salg og service. Avdelingen har ansvaret for kundene i forretningsmarkedet, utdannings- og forbrukermarkedet, og er sammensatt av alle Apples salgsorganisasjoner, i tillegg til programvarehuset Claris og AppleAssist.

Respektert
Han skal rapportere direkte til Apples sjef Gilbert Amelio.
– David er en meget kjent og respektert administrator – både i og utenfor Apple. Han tar med seg et meget sterkt omdømme i salgskanalene og har stor internasjonal erfaring. Vi er meget fornøyd med at han har valgt å vende tilbake, sier Amelio.

Manovich kommer fra stillingen som visepresident i Fujitsu. Han har over 14 års erfaring med salg og markedsføring i databransjen, 10 av disse fra Apple.

Annonse


Annonse


Annonse