Annonse


All programvare via nett

DeltaCast skal gjøre det mulig å legge applikasjonene direkte på Web-servere, istedenfor på individuelle PCer. Dermed unngår man fysiske mediaoppdateringer.

Automatisk distribusjon
– Vår nye DeltaCast programpakke for elektronisk distribusjon av programvare er det første komplette systemet på markedet som muliggjør automatisk distribusjon av applikasjoner og programoppdateringer over Internett og intranett, sier adm. direktør Bjørnar T. Andersen i Progress Software.

Forbedre driftsytelsen
Systemet skal ifølge Progress forbedre driftsytelsen i og med at men slipper å laste ned hele applikasjonen. Det er bare de endrede programfilene som distribueres. Programpakken skal dessuten kunne håndtere alle filtyper.

DeltaCast blir leveringsklar i løpet av første halvår, opplyser Andersen.

Annonse


Annonse


Annonse