Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telekomtopper til Bergen

BERGEN: Noen av Skandinavias heteste navn innen data- og telekommunikasjon er hanket inn til å forelese om “Speed” under årets Næringslivssymposium ved Norges Handelshøyskole.

Studentene ved Norges Handelshøyskole arrangerer Næringslivssymposium i år også, til tross for heftig konkurranse fra BI som avvikler et tilsvarende arrangement akkurat de samme dagene.

Åpningsforedraget 11. mars vil bli holdt av Ole Morten Settevik i Microsoft Norge. Microsofts reaksjon på framveksten av World Wide Web og konfrontasjonen med den aggressive konkurrenten Netscape vil være tema for Setteviks innledning.

Dagen etter vil generaldirektør Ulf Lennart Dahlsten presentere visjonene til Svenska Posten og den snuoperasjonen som monopolbedriften har gjennomgått på veien til en moderne IT-bedrift.

Viseadm. direktør Birger Magnus i Schibsted vil snakke om en tradisjonell mediebedrifts utfordringer i et hurtig skiftende medielandskap.

Adm. direktør Asbjørn Birkeland i Nera, adm. direktør Terje Nordahl i Telia og adm. direktør Jostein Torp i Telesafe vil innlede på hver sin workshop onsdag ettermiddag.