Annonse


Syvdoblet nettomsetning

– Jeg ser ikke bort fra at vi har 50 ansatte innen året er omme, sier adm. direktør Erling Maartmann-Moe til Dagens Telecom.

Økt til 35 ansatte
Siden oppstartåret 1995 har multimedieselskapet New Media Science økt til 35 ansatte, og kunne i fjor vise til en omsetning på 15,5 millioner kroner. Og selskapet regner med fortsatt vekst

Spill og annonser
Gjennom flere datterselskaper vil selskapet nå forsyne seg av den raskt esende internettkaka. Et av kakestykkene heter annonseformidling. Mandag lanserte selskapet Media Online, som en komplett annonseguide for nettet. Spill og salg av intranettløsninger er andre områder hvor NMS satser i år.

Enøyet
Gjennom datterselskapet Eye One skal NMS drive spillutvikling, mens KIM representerer selskapets satsing på intranett. Spill er et viktig område hvor Maartmann-Moe mener å ha den nødvendige kompetanse for å sikre firmaet videre vekst.

Se også: Først med annonseguide

Annonse


Annonse


Annonse