Skjermdump

Annonse


Superoffice på intranett

SkjermdumpMacintosh-brukerne av det norske salgsstøtte-verktøyet Superoffice har lenge klaget over at de er nødt til å arbeide med en tre år gammel versjon av programmet (versjon 2.1) mens Windows-brukerne fikk versjon 3 i 1994 og 3.1 i 1996.

I konserthuset
Nå virker det imidlertid som om alle bør være tilfreds: Torsdag 6. februar lanseres Superoffice 4.0 i Oslo Konserthus. Selskapet kommer da til å vise både Windows- og Macintosh-versjonen av det nye produktet.

HTML-produkt
Samtidig lanseres Superoffice for Intranett, som ikke er HTML-basert versjon av Superoffice 4.0, men et eget produkt. Det er altså ikke slik at brukere av gamle Superoffice uten videre skal kunne oppgradere til Intranettversjonen – det er mer snakk om et produkt som skal samarbeide med de to maskinvare-avhengige versjonene.

Internett-løsninger
Det er imidlertid grunn til å tro at også Superoffice etterhvert vil bli stadig mer Inter- og Intranett-basert, siden dette vil gjøre at selskapet i fremtiden unngår ekstraarbeidet med å utvikle programmet for forskjellige maskinvareplattformer.

Annonse


Internasjonal suksess
SuperOffice, som ble lansert første gang i 1990, finnes nå i lokale språkversjoner for engelsk (US og UK), tysk, norsk, svensk, dansk og japansk. Det norske selskapet har datterselskaper i fem land og distriubørerer i 9 andre. Programmet har anslagsvis 85 000 brukere, derav mer enn 30.000 i Norge.

De nye produktene vil bli vist offentlig på Cebit i Hannover senere i mars.

Annonse


Annonse


Annonse