Annonse


HSH uklar om nettbutikk

Rema 1000 og flere andre medlemmer av Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon har allerede opprettet butikker på nettet. Men når netthandelen blir sikker, som med VISA SET-standarden, vil mange flere kremmere opprette nettbutikk.

Småkjøpmennene
– Vi ønsker selvfølgelig av at varekjøp går via våre medlemmer og ikke til utenlandske nettbutikker, sier Thomas Angell. Han er spesielt opptatt av at småkjøpmennene får muligheter til å være med.

Arbeidsrettslige problemer
– Alle handelsbedrifter får problemer med å holde butikken åpen 24 timer i døgnet. Nattarbeid stiller kjøpmennene ovenfor arbeidsrettslige problemer som foreningen vil forsøke å finne løsninger på, sier Angell til Dagens Telecom.

Ikke så nytt
– Allerede for 30-40 år siden kunne folk ringe til kjøpmannen, bestille varer, få dem brakt på døren. Oppgjøret for varene ordnet man senere. Det nye er vel egentlig bare at man kan bestille og betale via dataskjermen, sier Thomas Angell i Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon.

Annonse


Annonse


Annonse