Annonse


Lotus SmartSuite 97

SmartSuite 97 for Windows 95 og NT, inneholder (endelig!) en 32-bits utgave av regnearket Lotus 1-2-3. Forøvrig byr den nye samlepakken på ombygde, 32-bits versjoner av databasen Approach, teksbehandleren Word Pro, kartotekprogrammet Organizer og presentasjonsprogrammet Freelance Graphics. Lotus Development Norway i Oslo kan foreløpig ikke opplyse når pakken kommer til Norge.

Internett
«Kontrollsentret» Smart Center gir rask tilgang til programmer, dokumenter og personlige data med kontakter og avtaler. SmartSuite 97 inneholder både Microsoft Internet Explorer og Netscape Navigator, og er dessuten utstyrt med moduler som automatisk laster ned nyheter og værmeldinger fra nettet.

Aggressiv prising
Lotus SmartSuite og konkurrenten Corel Office Professional slåss innbitt om å kapre andeler fra hverandre og fra markedslederen Microsoft Office. I USA koster SmartSuite ca 2600 kroner, mens oppgradering/kryssoppgradering koster 1000 – 1300 kroner.

Gratis for Corel-brukere
Lotus går til frontalangrep på Corel, som har gjort det meget bra med sin nye WordPerfect-versjon. Lotus vil nemlig gi bort SmartSuite 97 gratis til eiere av Corels samlepakke. Mens Windows-versjonen altså er klar, regner ikke Lotus med å lansere SmartSuite 97 for IBM OS/2 Warp før i fjerde kvartal.

Annonse


Annonse


Annonse