Annonse


Advarer mot Telenor

– Det er grunn til å tro at Telenor langt på vei lurer småbedriftene til å inngå håpløst dårlige kontrakter. Telenor bør være så voksen at de opplyser om at konkurransesituasjonen vil være ganske annerledes om ti måneder. Noe annet vil være uredelig, sier Dahl-Johansen til Dagens Næringsliv.

Pågående selgere
Hans utgangspunkt er at Telenor Bedrift for tiden satser kraftig på markedsføring av sine nett-tjenester for bedriftsmarkedet, VIP Nett og Off-Nett.

– Daglig får vi henvendelser fra medlemmer som blir oppsøkt av pågåedne Telenor-selgere. Avvis dem kontant. Telenor forsøker nå desperat å ta ut siste rest av sin monopolfortjeneste, sier Dahl-Johansen, som også påpeker at det vil koste 10000 kroner å koste en avtale med Telenor om VIP Nett eller Off-Nett, og at bindingstiden er minst ett år.

Frivillig
Informasjonssjef Jan Kristensen i Telenor aksepterer Dagens Næringslivs sammenligning med avtaler om å binde bankrenten på et høyt nivå, når man vet at renten vil falle dramatisk om kort tid.

– Bildet kan stemme, men å inngå avtaler med Telenor er frivillig, sier Kristensen.

Annonse


Annonse


Annonse