Annonse


Supermodem i februar

Modemprodusentene Multi-Tech Systems og Practical Peripherals kunngjorde mandag at de ville oppgradere sine modem til 56 Kbps. Begge bruker K56flex-teknologi fra Lucent Technologies og Rockwell International.

x2-teknologien
U.S. Robotics regner med å lansere 56 Kbps-modem i løpet av februar, mens Hayes Microcomputer og Motorola vil levere slike modem i løpet av mars. Alle disse produsentene bruker modemteknologien x2 som er utviklet av U.S. Robotics. x2 er ikke kompatibel med K56flex.

Ny 56K-standard
Telecommunications Industry Association (TIA) arbeider nå med å utarbeide et forslag til interimstandard for 56 Kbps som skal framlegges på den internasjonale telekommunikasjonsunionens (ITU) møte i Geneve 17. mars.

For at brukerne skal kunne dra nytte av de nye modemene, må Internett-tilbydernes utstyr være kompatibelt.

Annonse


Annonse


Annonse