Arkiv

Annonse


Siste regnskapssjanse

ArkivSelskaper som ikke har ordnet opp innen 12. mars blir uten bønn sendt skifteretten for tvangsoppløsning.

– Fristen for å sende inn årsoppgjøret for 1995 til Regnskapsregisteret gikk ut 1. august i fjor. Det er selskaper som tross flere purringer fremdeles ikke hadde sendt inn årsoppgjøret den 1. februar i år, som nå får en sistesjanse til å ordne opp. Og nå er det absolutt siste frist, sierregisterleder Hilde Majala ved Regnskapsregisteret.

Godt fornøyd
– Vi er godt fornøyd med disse tallene. De 877 selskapene som ennå ikke har sendt inn årsoppgjør, utgjør bare 0,84 prosent av de nesten 104.000 innsendingspliktige. Det betyr at over 99 prosent av årsoppgjørene er tilgjengelig fra Regnskapsregisteret, sier Majala.

Viktig informasjon
Når Brønnøysundregistrene setter såpass mye inn på å få inn disse årsoppgjørene, er det fordi de inneholder viktig informasjon som er av offentlig interesse.

Annonse


Hvert år henter aktører i næringslivet og andre ut over 50.000 kopier av årsoppgjør fra Regnskapsregisteret i Brønnøysund.

I tillegg er Regnskapsregisteret en viktig kilde for kredittopplysningsselskaper og andre som jobber med næringslivsinformasjon.

Annonse


Annonse


Annonse