Annonse


Reisebibel på PC

– Ved hjelp av nye brukerverktøy og databasesystemer vil vi være enda bedre i stand til å imøtekomme våre kunders behov. PC-versjonen av Rutebok for Norge over all norsk kollektivtrafikk vil derfor være et viktig verktøy for oss, sier IT-sjef Trond Røvang i Berg-Hansen.

Effektivisering
Avtalen med NRI om å ta i bruk den elektroniske ruteboken for Norge er et viktig element i Berg Hansens effektiviseringsprogram. Reisebyråkjeden gjennomfører i år en omfattende overgang til nye moderne verktøy for alle ansatte i kjedens 32 reisebyråer.

Automatisk reiserute
PC-versjonen av Rutebok for Norge legger automatisk opp reiseruter på kryss og tvers av Norge. Reiserutene inneholder informasjon om tider, transportmiddel, overganger og priser.

Programmet har også med gangavstand mellom de ulike holdeplassene, samt den offisielle listen over 900 overnattingssteder i hele landet.

Annonse


Bibel
Det er 129 år siden Rutebok for Norge kom ut første gang. Ruteboken er å regne som en bibel for profesjonelle reisekonsulenter, mener NRI som har utviklet PC-versjonen.

I dag brukes programmet blant annet av NSBs telefonopplysning og av forsvaret. NRI regner med at nær 80 prosent av alle norske turistkontorer vil installere PC-ruteboken før årets turistsesong.

Annonse