Annonse


Communicator for Mac

Netscape har allerede lagt ut en versjon av Communicator for Mac på sin hjemmeside. Men den blir ikke allment tilgjengelig før til neste uke.

På flest plattformer
Utgaven kalles «preview release 2», og er tilgjengelig vel to måneder etter at betaversjoner av programpakken ble tilgjengelig for Windows95 og NT. Samtidig skal det legges ut nye betaversjoner for disse plattformene. Påstanden er at programmet også snart vil bli tilgjengelig for Windows 3,1 og Unix.

Nye versjoner
Brukerne av den nye versjonenen kan vente støtte for de samme teknologier som har vært tilgjengelig på Windows 95 og NT siden desember. Dette innebærer blant annet støtte for JavaScript og «Style Sheets», og forbedret støtte for nye Internett-protokoller

Sletter fonter
Netscape har varslet at senere beta-utgaver vil gi mulighetene for å se dokumenter på skjermen, selv om fontene ikke er installert på maskinen. Teknologien som støttes er BitStreams TrueDoc font teknologi.

Måten denne teknologien virker på er at programmet automatisk vil laste ned manglende fonter, slik at brukeren kan se dokumentene slik de er designet. Når nettlosen stenges blir fontene automatisk slettet av programmet, slik at de ikke kan brukes i annen sammenheng.

Annonse