Annonse


BULL i framgang

Bull-Gruppen hadde fem milliarder franske franc i tap i 1993 og tett på to milliarder i 1994. Da begynte privatiseringen av selskapet pluss en meget omfattende snuoperasjon som har gitt selskapet positive resultater de to siste årene.

Imponerende
Det mest imponerende med Bulls resultat i fjor er den vellykkede snuoperasjonen av PC-divisjonen. Første halvår kostet denne operasjonen Bull 661 millioner FF i tap. I andre halvår tjente Bull penger på PC-divisjonen. Nettoresultatet andre halvår var tett på en milliard FF. Dette lover meget godt for Bulls resultater i år og toppsjefen Jean-Marie Descarpentries sier da også at selskapet regner med en meget sterk resultatforbedring i 1997.

At snuoperasjonen har vært vellykket, vitner også det faktum at omsetningen sank fra 26 til 24 milliarder FF fra 1995 til 96, samtidig som Bull tjente mer penger siste året.

I noen markeder opplever Bull likevel sterk vekst. Salget av smartkort økte for eksempel med hele 150 prosent det siste året

Annonse


Annonse


Annonse