John Petter Isaksen

Annonse


Nettverksklare PCer

John Petter Isaksen– PCene fra oss er forhåndskonfigurert, kvalitetstestet og levert med kort og drivere som kan brukes mot alle ledende nettoperativsystemer som finnes på det norske markedet. Avtalen med 3Com innebærer at PC-brukerene får en enklere hverdag, sier produktsjef Terje Barø i Cinet.

Reduserte kostnader
De fleste nettverksansvarlige i bedriftene vet at det går mye tid med til å sette opp og konfigurere PCene for nettverkstilkopling. Når Cinet nå leverer PCene ferdig uttestet i miljøer som er tilnærmet identiske med det kunden har, betyr det ikke bare en enklere hverdag, men også sparte kostnader for bedriftene.

Sertifiseringsprogram
Cinet har for å oppnå status som 3Com Network Ready-partner, vært gjennom et omfattende sertifiseringsprogram hos 3Com. Nettverksselskapet 3Com har totalt sørget for datanettaksess til 45 millioner mennesker verden over.

Annonse


Annonse


Annonse