Arkiv

Annonse


Mobildekningen i Oppland

ArkivPå Lesja har Telenor Mobil styrket både GSM, NMT-900 og NMT-450. De nye basestasjonene gir bedre dekning langs RV9 Lora Lesjaverk, Lesjaskog og innover Lordalen, melder dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

Ny basestasjon på Gran gir bedre GSM-dekning til RV240 ved Brandbu, Jevnaker og sørøst siden av Randsfjorden.

Bedre til hytteområder
NetCom har styrket mobildekningen i Lalm, RV15 fra Veggen til vestre del av Lalmsvatnet. På Espedal gir en ny GSM-basestasjon bedre dekning til hytter og hus langs RV255 fra Roa til Espedal fjellstue, samt hytteområdene på Storhaugen, rundt Espedalsvannet, Stormyra og nedre Ongsjøen.

Bagn vil få bedre GSM-dekning fra NetCom med en ny basestasjon som settes opp i løpet av februar.

Annonse


Øvrige fylker:
Akershus
Buskerud
Hordaland
Nord-Trønderlag
Nordland
Oslo
Rogaland
Sør-Trønderlag
Sogn og Fjordane
Telemark
Troms
Vest-Agder
Hedmark
Østfold

Annonse


Annonse


Annonse