Arkiv

Annonse


Mobil i Sogn og Fjordane

ArkivI Luster er dekningen for NMT-450 og GSM bedret på RV55 fra Skjolden til Turtagrø. Lærdal har fått bedre GSM-dekning på E16 fra Tønjum til Bjørkum samt til bebyggelsen i nærheten, melder dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

Bedre i Florø
NetCom har utbedret GSM-dekningen i Florø sentrum samt de vestlige boligområdene i Florø. En ny basestasjon gir bedre dekning gjennom Bergstunnelen og opp til Bøyane, stasjonen gir også bedre dekning til tettstedet Fjærland.

I løpet av februar settes det opp en ny basestasjon for å gi bedre dekning til Florø flyplass og områdene rundt melder NetCom.

Øvrige fylker:
Akershus
Buskerud
Hordaland
Nord-Trønderlag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sør-Trønderlag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Hedmark
Østfold

Annonse