Skjermdump (mod)

Annonse


Dagens invitasjon

Skjermdump (mod)Enkelte av fagartiklene i Dagens Telecom kan sikkert være litt høytflyvende, men dagens utvalgte pressemelding må være et mulig streifskudd fra Det kongelige forsvarsdepartement. Presse- og informasjonsseksjonen forteller høytidelig at:

Kosmo redegjør
Mandag 17. februar, klokken 15.00, på pressekonferansen vil forsvarsminister Jørgen Kosmo orientere om hvilke gjenstående alternativ om hvilke gjenstående alternative nye kampfly det vil bli innledet forhandlinger om kjøp av. Sitat slutt.

Bomskudd?
Var det noen som nevnte bomskudd fra Forsvarsdepartementet? I hvertfall bør nevnte departement gjennomgå sine utsendelseslister.

Fortsatt telecom
For ordens skyld; Dagens Telecom har IKKE vurdert å skifte navn til Dagens Forsvar.

Annonse