Annonse


Reagerer på uttalelse

Fredag skrev Dagens Telecom i et interjuv med informasjonsdirektøren i Ericsson at kun 50 personer måtte flytte fra Arendal. Ansatte sier at det er funksjoner som skal flyttes, og ikke personer.

Fortsette på lang sikt
– Jeg kan ikke se at det ligger noe i forslaget som innebærer at 50 personer skal flytte inn til Oslo. Det er heller ikke det som har vært sagt til oss. Vi er blitt fortalt at virksomheten skal fortsette på lang sikt på dagens nivå når det gjelder antall ansatte. Jeg kan ikke forstå hvorfor Paul Falck sier det han sier, sier pressetalsmann i de ansattes aksjonsgruppe Terje Urfjell til Dagens Telecom.

Konkurranse
Det er heller ikke enighet om at arbeidet på Hisøya skal styres fra Asker.

– Det som er virkeligheten her er at nå har administrasjonen kommet med et forslag til styret om at oppgavene skal fordeles mellom Hisøya og Asker på en litt annen måte. Så konkurranseevnen vil avgjøre om Ericsson i Norge vil overleve i framtid. Vi sitter med akkurat de samme vilkår som resten av næringslivet i Norge, sier Urfjell til Dagens Telecom.

Annonse


Reaksjoner
– Forøvrig tar vi ikke det så veldig tungt det som blir sagt. Det er sagt mange andre rare ting fra før. Vi forholder oss til det som det er blitt informert om på allmøtet med de ansatte. Det informasjonsdirektør Paul Falch måtte finne på å si det må han stå for sjøl, sier Urfjell.

«Voksen nok»
– Det som vi har fått informasjon om på allmøtet er vi godt fornøyd med. Det hører med til bildet at vi setter stor pris på at ledelsen har vært voksen nok til å snu i denne saken, sier pressetalsmann i de ansattes aksjonsgruppe Terje Urfjell til Dagens Telecom.

Annonse


Annonse


Annonse