Annonse


Dagens Telecom populær

Dagens Telecom ble lansert 21. oktober. Første måned det ble målt hits for var i november. Da var besøkstallet 229.000.

I perioden 16. desember til 11. januar var besøkstallet 177.000.

Nesten 5.700 besøk hver dag
I perioden 12. januar til 9. februar var tallet 434.000 hits(antall leste sider). Antall besøk i den siste perioden var 176.020.

Dette betyr at Dagens Telecom nå er oppe i 5.678 besøk hver dag.

Annonse


Filtrert og korrigert
– Tallene er filtrert og korrigert etter Kapital Datas regler. Det betyr at det er korrigert for bruk av frames, rulletekster og ulike andre filer som ikke skal telles med, sier daglig leder Espen Bergh i Interface i Tromsø.

Det er Interface som kjører statistikken for Dagens Telecom og som filtrerer tallene. Det er også de som er driftsansvarlig for Dagens Telecoms server.

Meget godt fornøyd
– Vi er meget godt fornøyd med økningen i hitstall og besøk. Selv om vi ikke kjenner tallene for konkurrentene siste måned, var vi måneden før den absolutt mest besøkte IT-publikasjon på Internett i Norge. Etter så kort tid i drift er det meget tilfredstillende, sier ansv. redaktør Arne Joramo.

– Vi publiserer daglig mellom 20 og 30 IT-nyheter. Det er tydelig at mange begynner å få øynene opp for Dagens Telecom, sier Joramo.

Mer aktiv nyhetsdekning
– Men hva kan forklaringen være på en dobling fra måneden før?– Vi har siste måneden i tillegg til å skjerpe nyhetsdekningen, drevet en ganske utstrakt markedsføring av Dagens Telecom. Sammen med det faktum at siste halvdel av desember ikke kan forventes å være høysesong, er det dette som har ført til den store økningen, sier Joramo.

Annonse