Annonse


Nye ras i TeleDanmark

Sjokkmeldingene står i kø hos TeleDanmark. 4.000 ansatte i TeleDanmark vil miste jobben før år 2000, hevder en analytiker. Og disse kommer i tillegg til de 2.500 som allerede er varslet at vil miste jobben.

Streiket i protest
Nylig har omlag halvparten av de ansatte i TeleDanmark streiket i protest etter at det ble kjent at 2.500 vil få avskjed. Men masseoppsigelsen er bare den første i en rekke av flere, hevdes det fra bransjens egne og fra børsanalytikere, melder den danske avisen Børsen.

Tilpasse seg markedet
Bekreftelsen er allerede kommet på at det vil bli flere oppsigelser:
– Det er jo naturlig i lyset av konkurransesituasjonen. Vi er en organisasjon, som hele tiden må tilpasse oss markedet. Men helt nøyaktig hvor mange medarbeidere som det gjelder, og når det skal foregå er det ikke mulig å si nå, sier informasjonssjef Kim Ruberg i Tele Danmark.

Annonse


Annonse


Annonse