Skjermdump

Annonse


Solide resultater for BT

SkjermdumpOverskuddet, eksklusive en engangskostnad ved en gigantfusjon med MCI, endte på 9,7 milliarder kroner. Det er en økning på 9,7 prosent i forhold til året før. Omsetningen økte med fire prosent, til 39,3 milliarder kroner.

Analytikere mener resultatet styrker BTs posisjon internasjonalt. Den siste tidens omprising, der BT-aksjen har steget til 444 pence, forklarer analytiker Doug Hawkins i nyhetsbyrået Bloomberg på følgende måte:

– Investorene anser det som sannsynlig at fusjonen med MCI godkjennes.
Granskes av myndighetene
Fusjonsavtalen til en verdi av omlag 160 milliarder kroner granskes nå av både EU og amerikanske myndigheter.
I Storbritannia steg BT-aksjen til rekordhøye 447 pence etter at det solide resultatet var presentert, melder Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse