Annonse


Aggressivt Riksnett

Riksnett har i dag 11 prosent av aksessmarkedet. En storsatsing er imidlertid ment å skulle bringe Riksnett opp på et helt annet nivå.

– I løpet av to års tid skal vi minimum ha 35 prosent av markedet. Jeg vil ikke gå i detalj, men det vil bli investert i flere titalls millioner kroner i denne satsingen, sier adm. direktør i Riksnett, Rolf Larsen til Finansavisen.

Telia investerer i nett
Larsen understreker at mye av investeringene i infrastruktur vil skje i regi av eieren Telia.

Riksnett satser på en desentralisert modell som gjør at 80-90 prosent av kundene kan surfe til lokaltakst. De kan også tilby en ATM-basert plattform og båndbredde på 155 Mbit/s lokalt og 300 Mbit/s til USA. Dette kombinert med Telias ressurser skal sikre Riksnett suksess i det norske markedet, tror Larsen.

Annonse


Annonse


Annonse