Annonse


Skøien blir sjef

Den andre grunnleggeren , S. A. Rana, skal konsentrere seg om neste generasjons teknologi.

100 prosent fokus
I en melding fra Win.HLP heter det at organisasjonen styrkes som et ledd i sin offensive strategi. Måten dette gjøres på er at gründeren S. A. Rana vil fra og med 1. februar «fokusere 100 prosent på neste generasjons teknologi, nye markedsmuligheter og strategiske samarbeidspartnere.»

31 ansatte
Firmaet har i dag 31 ansatte. Det ble etablert i 1993 av S.A. Rana og Bjørn H. Fritzvold. I følge egne opplysninger har selskapet tjent penger fra første dag på grunn av vellykkete programmer for DnB Telebank.

SAP og Rubicon
Selskapet venter seg mye av sine nysatsninger, Active Trade for SAP og Rubicon. Active Trade skal være det eneste handelssystemet for Internett som er koblet direkte mot databaser i SAP og Rubicon.

Annonse


Annonse


Annonse