Annonse


IBM vil sikre netthandel

«Big Blue» melder at de også har fått godkjent et krypteringsprogram av amerikanske myndigheter for bruk både i og utenfor USA.
Dette skal tilfredsstille Set-normen og holde samme nivå for kryptering som det som tilbys amerikanske brukere.

Kryptering
Teknologien for Internett-handel som IBM nå lanserer skal sikre vanlige applikasjoner som E-post og brannvegger fra angrep fra hackere, i tillegg til å sikre kommersielle transaksjoner over nettet. Programmene er:SecureWay – teknologi som tillater bruk av kryptering blant annet i E-post.

Digitale sertifikater
IBM Registry, en programpakke som skal sikre nettverksapplikasjoner. Tillater bruk av digitale sertifikater, slik at partene i en handel har trygghet for hvem de har med å gjøre.
IBM Registry for Set lager rammene som tillater sikker bruk av betalingskort over Internett og følger Set-protokollen.
World RegistryA, en tjeneste som hjelper organisasjoner med å forbedre sikkerheten i nettverk og kommersielle applikasjoner.

Tiltro
Programpakken er godkjent for etter Set-standarden og tilfredsstiller kravene de amerikanske myndighetene setter for eksport av program fra USA.
– En av forutsetningene for handel på Internett er kundenes tiltro. IBM’s CommercePOINT* programpakke for elektronisk handel og tjenester og vår SecureWay sikkerhetsteknologi bringer løsninger til markedsplassen som vil sikre våre kunder, lover Irving Wladawsky-Berger, som leder IBMs Internett-divisjon.

Annonse


Annonse


Annonse