Annonse


Trio leder Bosch

– Den nye organiseringen fungerer meget godt. Ett eksempel: Vi i Norge hadde et prosjekt i De forenede arabiske emirater. Det skulle selvsagt skje fort, og vi manglet folk, sier Thorberg til Dagens Telecom.

Skandinavisk ledelse
– I Sverige var en mann noenlunde ledig, og ble overført i en periode til dette prosjektet. Slikt er mye lettere når vi har en skandinavisk ledelse på fagområdet, i stedet for å måtte gå til en annen bedrift, selv om det er en søsterbedrift, og spørre etter folk, sier Thorberg.

Mobiltelefoni
Thorberg har foruten telekommunikasjon fått ansvaret for Blaupunkt-produktene, mobiltelefoni og økonomi og data. De to siste internt i selskapet.

Danmark server bilmarkedet
Sverige-sjefen tar seg av salget til bilfabrikkene, det vil si Saab, Volvo og Scania. Bosch-sjefen i Danmark har fått ansvaret for salget av bildeler, elektroverktøy (driller, sager etc) samt personalansvaret.

Annonse


Annonse


Annonse