Annonse


Ny fax-server fra Trio

Trio Community Fax leveres både i NT-versjon og i Novell-versjon samt alle NetVIOS-lompatible nettverk. Trio Community Fax for NT-server er basert på 32-bit multitasking og støtter foruten Windows NT 3.51 også nye 4.0 Dessuten støtter programvaren klientmiljøer med Windows 95 og Windows 3.x.

Trenger ikke å bytte
Trio Community Fax kjennetegnes av fleksibilitet og støtter alle disse miljøene samtidig, hvilket innebærer at mange bedrifter på en enkel måte kan vokse inn i nye systemmiljøer uten å være nødt til å bytte fax programvare. Særlig velegnet er selvsagt systemet for bedrifter med både IP- og IPX-nett.

Alt i samme postkasse
Trio Community Fax er utviklet for at all faxkommunikasjon skal kunne skje i det eksiterende nettverket. For den som er på reisefot er det smidig å logge seg ut til en singelversjon fra nettverket, som oppdaterer telefonbøker og køer når brukeren igjen logger seg på nettverket.

Pedagogisk oppbygget
Programmet er pedagogisk oppbygget for at alle brukerne skal kunne benytte så mange funksjoner som mulig. Dessuten integrerer Trio Community Fax innkommende fax og e-mail i samme postkasse Det betyr at fax og e-mail kan benyttes uten at brukeren behøver og pendle mellom ulike programvarer.

Annonse


Sak- og signaturstempel
Trio Community Fax har også følgende funksjoner. Sak- og signaturstempel koblet til sendingsprioritet for enkel kommunikasjon. Arkivering, komprimering og søkeverktøy for administrasjon av meldinger.

Tilpasser seg
Smart nummerinntasting med telefonbok som tilpasser seg til landet brukeren befinner seg i. Støtte for arbeidsgruppe med dedikerte linjer og telefonbøker. Støtte for samtale debitering med kredittkort. Trio Community Fax kan brukes sammen med gruppevareprodukter som Lotus Notes og Super Office.

Pris
Forventet pris ute hos forhandlerne blir 3.200 kroner eksl. mva for serverpakken inklusive en linje. Til sammenligning koster en25-brukerlisens rundt 17.000 kroner eksl. mva.

Annonse


Annonse


Annonse