Annonse


Fusjon uten Commend

Det tidligere styret i Stentofon ønsket en fusjon med Commend. Dette førte til at 15 prosent av aksjonærene, med investoren Dagfinn Sundal i spissen, forlangte ny generalforsamling. Disse ønsket en fusjon med RingCom.

Nytt styre
På den ekstraordinære generalforsamlingen måtte flere av styremedlemmene i Stentofon gå. Tidligere styreformann Fredrik Vogt Lorentzen berget plassen, men ble menig medlem.

Mister interesse
I en melding fra Stentofon heter det at det østerrikske selskapet Commend på bakgrunn av fusjonsprosessens somfang og kompleksitet har valgt å tre ut av fusjonsdiskusjonene. Styrene i RingCom og Stentofon er innstilt på å fortsette samtalene med Commend, men prioriterer nå sin egen fusjonsprosess.

Velger seg april
Det er generalforsamlingene i RingCom og Stentofon som må godkjenne fusjonen. Møtene skal holdes i april.
Styrene har anbefalt at aksjekapitalen i de to selskapene verdsettes likt.

Annonse


Annonse


Annonse