Annonse


Faks for nettverk

Programmet ordner det slik at telefakser kan sendes og mottas som E-mail. Utgående post kan ha telefakser som vedheng, som automatisk kan konverteres.

Tekstbehandling
I en melding lover Cheyenne solid støtte for ledende Windows-applikasjoner. GroupWise og telefaksing integreres og kan brukes fra WordPerfect, Word, Excel og AmiPro. Det er mulig å sende fra både Windows og GroupWise.
Det er Cheyenne-delen av Computer Associates som lanserer oppgraderingen Faxserve 5 for NetWare og Groupwise. Programmet er anbefalt som faks-løsning for servere av Novell, og støtter Novell GroupWise, NetWare, IntranetWare og Groupwise.

Router-støtte
Det heter i meldingen at programmet støtter routing med flere samtidige overføringer, inkludert DID, DTMF, Line Routing, Novell Nest og «Postmaster»-routing.

Nytt ved Faxserve5 er: Full ISDN-støtte, støtter lange brukernavn, støtte til Windows 995 og DDE.
I Norge er det Tallgrass Technologies som importerer produktet. Tirsdag presenteres produktet for pressen av administrerende direktør i Tallgrass Technologies Aage Kalsæg. Med på presentasjonen er Cheyenne-direktørene Paul Dunford og David Ball.

Annonse


Annonse


Annonse