Annonse


Web-brukergrensesnitt

– On-line analyseverktøy er kjernen i organisasjoners støttesystemer for beslutningstaking. Web-aksess gjør det teknisk og økonomisk mulig å gi alle beslutningstakere i organisasjonen tilgang til både informasjonen og analyseverktøyet de har behov for, sier seniorkonsulent Eric Woods i Ovum.

Intranett
Leverandører av on-line analyseverktøy har raskt innsett fordelene World Wide Web kan tilby deres egen teknologi. Samtidig er brukerne interessert i on-line analyseverktøy gjennom Web, spesielt med tanke på Intranett.

Sikkerhet
– Leverandørene må overbevise brukerne om at sikkerhet og funksjonalitet er ivaretatt før Weben kan bli et endelig brukergrensesnitt. Jeg ser ingen grunn til at de ikke kan oppnå dette i løpet av de neste 18 måneder, sier Woods.

Annonse